Gratis verzending

Discreet vanuit huis testen

badge (1)-svg

Gecertificeerd lab

Uitslag binnen 48 uur
Gecertificeerd Lab
Discreet vanuit eigen huis testen
Gratis snelle verzending, ook naar het lab

Soa Test Thuis Doen:

In een wereld waar privacy en gemak steeds belangrijker worden, biedt het thuis uitvoeren van een soa-test een waardevolle oplossing voor iedereen die zijn seksuele gezondheid serieus neemt. Met anoniemsoatesten.nl kun je snel, discreet en eenvoudig testen op soa’s vanuit het comfort van je eigen huis. 

 

 • Wat is Chlamydia
 • Wat als ik Positief test?
 • Heb ik Chlamydia?
 • Waarom Thuis testen op Chlamydia?
 • Discretie en privacy gewaarborgd
 • Snelheid en gemak
Anoniem testen of bij de ggd

Wat je kan verwachten:

 

 • Wat houdt een Soa thuis zelftest in?
 • Waarom kiezen voor een Soa thuis test?
 • Wat als ik positief test?
 • Heb ik Chlamydia?
 • Heb ik Gonorroe
 • Discretie en privacy gewaarborgd
 • Snelheid en gemak

Wat houdt een Soa thuis zelftest in?

Een soa-test thuis is een proces waarbij u een testkit ontvangt, een monster verzamelt (meestal urine of een swab) en dit terugstuurt naar een laboratorium voor analyse. U ontvangt uw resultaten online of via een andere discrete methode, afhankelijk van de service.

Hoe Werkt het?

 

Bestellen: Selecteer de gewenste soa-test op anoniemsoatesten.nl en bestel deze online.

 

Monstername: Volg de instructies in je testkit om een monster te verzamelen. Dit kan een urinemonster, een of een uitstrijkje zijn, afhankelijk van de test.

 

Verzenden: Stuur je monster gratis terug naar het laboratorium met de meegeleverde materialen.

 

Resultaten: Ontvang je resultaten discreet online binnen 72 uur na ontvangst van de testkit in het lab.

 

Waarom kiezen voor een Soa thuis test?

Privacy: Uw privacy is gegarandeerd. U hoeft niet persoonlijk naar een kliniek of ziekenhuis, wat vooral belangrijk kan zijn als u bezorgd bent over anonimiteit.

 

Gemak: Test uzelf op een tijd en plaats die u het beste uitkomt, zonder te hoeven wachten in lange rijen of werktijden te moeten afstemmen met een kliniek.

 

Eenvoud: De testkits zijn gebruiksvriendelijk, met duidelijke instructies om ervoor te zorgen dat u de test correct uitvoert voor accurate resultaten.

 

Snelle en betrouwbare resultaten: Moderne thuis testkits zijn zeer nauwkeurig. U ontvangt snel uw resultaten, zodat u indien nodig actie kunt ondernemen.

 

Bekijk onze test pakketten:

Kies voor basis, extra zekerheid of een compleet pakket voor ultieme zekerheid. 

Basis Soa pakket:

Chlamydia zelftest

Test specifiek op Chlamydia, de meest voorkomende soa in Nederland. Voor zowel mannen als vrouwen.

€39.99 Excl €6,95 verzend kosten.

Extra zekerheid pakket:

2 in 1: Chlamydia & Gonorroe

Meer zekerheid? Test tegelijkertijd op de top twee Soa’s in Nederland. Voor zowel mannen als vrouwen.

€79,98 €59.99 Gratis verzending!

Compleet pakket:

6 in 1 Soa test pakket

Veel meer zekerheid? Test in één keer op: Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma, Herpes 1 en 2.  Voor zowel mannen als vrouwen.

€149,99 €99.99Gratis verzending!

Wat als ik positief test?

Een positieve test voor chlamydia of gonorroe vereist onmiddellijke behandeling. Beide aandoeningen zijn doorgaans goed te behandelen met antibiotica. Het is belangrijk om seksuele partners te informeren, zodat ook zij zich kunnen laten testen en behandelen. Hiermee voorkom je verdere verspreiding en complicaties gerelateerd aan de infectie.

 

 

Heb ik Chlamydia?

Het is mogelijk dat je Chlamydia hebt zonder dat je het weet. Zoals eerder vermeld, veroorzaakt Chlamydia vaak geen symptomen, vooral niet in de vroege stadia. Dit betekent dat zelfs als je geen symptomen ervaart, je nog steeds besmet kunt zijn. Het is belangrijk om regelmatig op Chlamydia te laten testen, vooral als je seksueel actief bent of van partner wisselt. Een thuis test biedt een handige en discrete manier om jezelf te testen op Chlamydia, zodat je snel kunt handelen als dat nodig is.

 

Heb ik Gonorroe?

Gonorroe symptomen kunnen lijken op die van chlamydia, inclusief afscheiding uit de vagina of penis en pijn bij het urineren. Het is echter mogelijk om gonorroe te hebben zonder zichtbare symptomen, wat het belang van testen benadrukt. Zoals bij alle SOA’s, is vroegtijdige detectie en behandeling essentieel.

 

 

Discretie en Privacy Gewaarborgd

Bij Anoniemsoatesten.nl staat jouw privacy voorop. Al onze testkits worden discreet verpakt en verzonden, zonder vermelding van de inhoud. Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit met derden gedeeld. Je kunt dus met een gerust hart testen, wetende dat jouw privacy gewaarborgd is.

 

 

Snelheid en gemak

Met onze thuis testkit bespaar je niet alleen tijd, maar ook moeite. Je hoeft geen afspraak te maken bij de huisarts, geen tijd vrij te maken in je drukke schema. Binnen enkele minuten kun je de test thuis uitvoeren, op een moment dat jou het beste uitkomt. Geen gedoe, geen stress.

 

 

Doe de Soa test wijzer!

Ben je onzeker? Doe de soa testwijzer online en anoniem!

Het belang van Anoniem Soa testen vanuit huis