Gratis verzending

Discreet vanuit huis testen

badge (1)-svg

Gecertificeerd lab

Uitslag binnen 48 uur
Gecertificeerd Lab
Discreet vanuit eigen huis testen
Gratis snelle verzending, ook naar het lab

Retouren

Bij anoniemsoatesten kies je er eigenlijk altijd voor om een pakketje terug te sturen. Het is belangrijk om onderscheid te maken in het retour sturen van je bestelling en het terug sturen van je pakketje naar het lab voor analyse. Onderaan deze pagina onder het kopje ‘ Terug sturen naar het lab’ Zullen we je alles vertellen over het proces van het terugsturen naar het lab. Onder dit kopje vertellen we je onze regels voor Retouren.

 

Retour en Herroepingsrecht voor SOA testen

Wij begrijpen dat je soms van gedachten kunt veranderen. Daarom willen we je informeren over je wettelijke recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop de overeenkomst te annuleren en het product terug te sturen zonder enige verplichting tot uitleg. Deze periode gaat in vanaf de dag dat jij, of een door jou aangewezen derde (die niet de vervoerder is), fysiek in bezit komt van de test(s).

Als je overweegt om gebruik te maken van je recht tot annuleren, vragen we je vriendelijk om eerst contact met ons op te nemen. We willen ervoor zorgen dat je retour soepel verloopt.

Effecten van Annulering

Indien je besluit om de overeenkomst te annuleren, verzoeken we je om de test(s) binnen 14 dagen na je aankondiging van annulering aan ons terug te sturen. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van de producten voor jouw rekening zijn.

Als je bestelling retour wordt gestuurd vanwege redenen zoals afwezigheid op het bezorgadres of het niet ophalen bij het afhaalpunt, kunnen de retourkosten die door de vervoerder (bijv. DHL) in rekening worden gebracht, op jou verhaald worden.

 

Ons Adres: Anoniemsoatesten.nl, Bargelaan 2002333 CW Leiden

Terug sturen naar het lab

Je hebt je test ontvangen en hebt deze afgenomen. Volg deze stappen om zeker te weten dat alles goed terecht komt bij het lab.

1. Het is belangrijk dat je de bijsluiter goed leest en de instructies volgt.

2. Zodra je de bijsluiter hebt gelezen en je de test goed hebt afgenomen stop je alles in de retour enveloppe.

3. In de retour enveloppe stop je: Het lab formulier (ingevuld) en het buisje (In het meegeleverde plastic zakje met een blauwe rand, zorg dat de buis goed is afgesloten)

4. Ga naar een postbus en verzend volledig gratis de enveloppe naar ons lab.

5. Krijg binnen 48 uur uitslag.