Gratis verzending

Discreet vanuit huis testen

badge (1)-svg

Gecertificeerd lab

Uitslag binnen 48 uur
Gecertificeerd Lab
Discreet vanuit eigen huis testen
Gratis snelle verzending, ook naar het lab

Bestel Je Chlamydia Test Thuis

Ben je op zoek naar een betrouwbare en discrete manier om op Chlamydia te testen? Zoek niet verder! Met onze thuis testkit kun je snel en eenvoudig zelf testen, zonder de ongemakken van een doktersbezoek.

 • Wat is Chlamydia
 • Wat als ik Positief test?
 • Heb ik Chlamydia?
 • Waarom Thuis testen op Chlamydia?
 • Discretie en privacy gewaarborgd
 • Snelheid en gemak
Anoniem testen of bij de ggd

Wat je kan verwachten:

 

 • Wat is Chlamydia
 • Wat als ik Positief test?
 • Heb ik Chlamydia?
 • Waarom Thuis testen op Chlamydia?
 • Bertrouwbaarheid boven alles
 • Discretie en privacy gewaarborgd
 • Snelheid en gemak
 • Voorkomen is beter dan genezen
 • Bespaar Kosten en Tijd

 

Wat is Chlamydia?

Chlamydia is een veelvoorkomende seksueel overdraagbare aandoening (SOA) veroorzaakt door de bacterie Chlamydia trachomatis. Deze bacterie kan worden overgedragen via seksueel contact, inclusief vaginaal, anaal en oraal contact. Wat Chlamydia zo verraderlijk maakt, is dat het vaak geen symptomen veroorzaakt, vooral bij vrouwen. Hierdoor kan het onopgemerkt blijven en onbehandeld blijven, wat ernstige gevolgen kan hebben voor de gezondheid op lange termijn.

 

Overweeg daarom wat jij het belangrijkste vind! Discretie, gemak en snelheid? Of wil je persoonlijk contact maar wel minder privacy bij de GGD? Lees verder en ontdek voor en nadelen!

Bekijk onze test pakketten:

Kies voor basis, extra zekerheid of een compleet pakket voor ultieme zekerheid. 

Basis Soa pakket:

Chlamydia zelftest

Test specifiek op Chlamydia, de meest voorkomende soa in Nederland. Voor zowel mannen als vrouwen.

€39.99 Excl €6,95 verzend kosten.

Extra zekerheid pakket:

2 in 1: Chlamydia & Gonorroe

Meer zekerheid? Test tegelijkertijd op de top twee Soa’s in Nederland. Voor zowel mannen als vrouwen.

€79,98 €59.99 Gratis verzending!

Compleet pakket:

6 in 1 Soa test pakket

Veel meer zekerheid? Test in één keer op: Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma, Herpes 1 en 2.  Voor zowel mannen als vrouwen.

€149,99 €99.99Gratis verzending!

Wat als ik positief test?

Als je positief test op Chlamydia, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Gelukkig kan Chlamydia effectief worden behandeld met antibiotica. Het is essentieel om je seksuele partners te informeren, zodat zij ook kunnen worden getest en behandeld indien nodig. Onbehandelde Chlamydia kan leiden tot ernstige complicaties, zoals bekkenontstekingsziekte, onvruchtbaarheid en in zeldzame gevallen zelfs een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Het is daarom van vitaal belang om een positieve test serieus te nemen en onmiddellijk de juiste stappen te ondernemen om het te behandelen.

Heb ik Chlamydia?

Het is mogelijk dat je Chlamydia hebt zonder dat je het weet. Zoals eerder vermeld, veroorzaakt Chlamydia vaak geen symptomen, vooral niet in de vroege stadia. Dit betekent dat zelfs als je geen symptomen ervaart, je nog steeds besmet kunt zijn. Het is belangrijk om regelmatig op Chlamydia te laten testen, vooral als je seksueel actief bent of van partner wisselt. Een thuis test biedt een handige en discrete manier om jezelf te testen op Chlamydia, zodat je snel kunt handelen als dat nodig is.

 

Voordelen van Thuis testen op Chlamydia

Privacy en Gemak: Thuis testen op Chlamydia biedt ultieme privacy en gemak. Je kunt de test thuis uitvoeren op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt, zonder dat je een afspraak hoeft te maken bij een arts of een kliniek hoeft te bezoeken.

 

Discretie: Voor sommige mensen kan het een grote stap zijn om naar een kliniek te gaan voor een SOA-test. Met een thuis test kun je discreet en in je eigen vertrouwde omgeving testen zonder dat iemand anders hiervan op de hoogte is.

 

Snelheid: Thuis testen biedt snelheid en gemak. Je ontvangt snel de resultaten, meestal binnen enkele dagen na het verzenden van je monster naar het laboratorium.

 

Betrouwbaarheid: Moderne thuis tests voor Chlamydia zijn zeer nauwkeurig en betrouwbaar, vergelijkbaar met tests die worden uitgevoerd in een klinische omgeving. Je kunt dus met vertrouwen op de resultaten vertrouwen.

 

Vroegtijdige Detectie: Door regelmatig thuis te testen, kun je Chlamydia vroegtijdig detecteren en behandelen voordat het ernstige gezondheidscomplicaties veroorzaakt.

 

Geruststelling: Voor degenen die zich zorgen maken over hun seksuele gezondheid, biedt thuis testen geruststelling en gemoedsrust. Je kunt regelmatig testen en jezelf controleren, wat bijdraagt aan een gezonde en verantwoordelijke levensstijl.

 

Door te kiezen voor een thuis test op Chlamydia via anoniemsoatesten.nl, kies je voor gemak, privacy en gemoedsrust. Bestel vandaag nog je test en neem de controle over je seksuele gezondheid.

 

Discretie en Privacy Gewaarborgd

Bij Anoniemsoatesten.nl staat jouw privacy voorop. Al onze testkits worden discreet verpakt en verzonden, zonder vermelding van de inhoud. Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit met derden gedeeld. Je kunt dus met een gerust hart testen, wetende dat jouw privacy gewaarborgd is.

 

 

Snelheid en gemak

Met onze thuis testkit bespaar je niet alleen tijd, maar ook moeite. Je hoeft geen afspraak te maken bij de huisarts, geen tijd vrij te maken in je drukke schema. Binnen enkele minuten kun je de test thuis uitvoeren, op een moment dat jou het beste uitkomt. Geen gedoe, geen stress.

 

 

Doe de Soa test wijzer!

Ben je onzeker? Doe de soa testwijzer online en anoniem!

Het belang van Anoniem Soa testen vanuit huis