Gratis verzending

Discreet vanuit huis testen

badge (1)-svg

Gecertificeerd lab

Uitslag binnen 48 uur
Gecertificeerd Lab
Discreet vanuit eigen huis testen
Gratis snelle verzending, ook naar het lab

Bestel Je Chlamydia & Gonorroe Test Thuis

Ben je op zoek naar een betrouwbare en discrete manier om op Chlamydia of Gonorroe te testen? Zoek niet verder! Met onze thuis testkit kun je snel en eenvoudig zelf testen, zonder de ongemakken van een doktersbezoek.

 

 • Wat is Chlamydia
 • Wat als ik Positief test?
 • Heb ik Chlamydia?
 • Waarom Thuis testen op Chlamydia?
 • Discretie en privacy gewaarborgd
 • Snelheid en gemak
Anoniem testen of bij de ggd

Wat je kan verwachten:

 

 • Wat zijn soa’s
 • Wat als ik Positief test?
 • Heb ik Chlamydia?
 • Heb ik Gonorroe
 • Waarom Thuis testen?
 • Discretie en privacy gewaarborgd
 • Snelheid en gemak

Wat zijn soa's?

Seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA’s) zijn infecties die voornamelijk via seksueel contact worden overgedragen. Ze worden veroorzaakt door bacteriën, virussen of parasieten en kunnen een reeks symptomen veroorzaken, of soms helemaal geen symptomen. Het is cruciaal om SOA’s tijdig te detecteren en te behandelen, aangezien sommige, indien onbehandeld, ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

 


Chlamydia is een veelvoorkomende seksueel overdraagbare aandoening (SOA) veroorzaakt door de bacterie Chlamydia trachomatis. Deze bacterie kan worden overgedragen via seksueel contact, inclusief vaginaal, anaal en oraal contact. Wat Chlamydia zo verraderlijk maakt, is dat het vaak geen symptomen veroorzaakt, vooral bij vrouwen. Hierdoor kan het onopgemerkt blijven en onbehandeld blijven, wat ernstige gevolgen kan hebben voor de gezondheid op lange termijn.

 

Overweeg daarom wat jij het belangrijkste vind! Discretie, gemak en snelheid? Of wil je persoonlijk contact maar wel minder privacy bij de GGD? Lees verder en ontdek voor en nadelen!

Gonorroe is een seksueel overdraagbare aandoening (SOA) die wordt veroorzaakt door de bacterie Neisseria gonorrhoeae. Deze infectie kan zich voordoen in de geslachtsorganen, rectum en keel. Het is een veelvoorkomende infectie, vooral onder jonge mensen tussen de 15 en 24 jaar.

 

Mensen met gonorroe ervaren soms geen symptomen, waardoor de ziekte onopgemerkt kan blijven en onbehandeld kan blijven. Wanneer symptomen zich wel voordoen, kunnen ze onder meer bestaan uit een branderig gevoel bij het urineren, afscheiding uit de penis of vagina, en bij vrouwen pijn in de onderbuik of bij geslachtsgemeenschap. Bij mannen kan de afscheiding uit de penis dik en geel of groen van kleur zijn.

 

Als gonorroe niet wordt behandeld, kan dit ernstige en permanente gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals pijnlijke of moeilijke seks, onvruchtbaarheid, en bij vrouwen, een verhoogd risico op een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Bovendien verhoogt het hebben van gonorroe de kans op het oplopen van HIV.

 

 

De behandeling van gonorroe is doorgaans effectief en omvat het nemen van voorgeschreven antibiotica. Het is cruciaal dat zowel de geïnfecteerde persoon als diens seksuele partners worden behandeld om herinfectie of verdere verspreiding van de ziekte te voorkomen. Het gebruik van condooms tijdens seksuele activiteit is een effectieve manier om de verspreiding van gonorroe te voorkomen.

Bekijk onze test pakketten:

Kies voor basis, extra zekerheid of een compleet pakket voor ultieme zekerheid. 

Basis Soa pakket:

Chlamydia zelftest

Test specifiek op Chlamydia, de meest voorkomende soa in Nederland. Voor zowel mannen als vrouwen.

€39.99 Excl €6,95 verzend kosten.

Extra zekerheid pakket:

2 in 1: Chlamydia & Gonorroe

Meer zekerheid? Test tegelijkertijd op de top twee Soa’s in Nederland. Voor zowel mannen als vrouwen.

€79,98 €59.99 Gratis verzending!

Compleet pakket:

6 in 1 Soa test pakket

Veel meer zekerheid? Test in één keer op: Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas, Mycoplasma, Herpes 1 en 2.  Voor zowel mannen als vrouwen.

€149,99 €99.99Gratis verzending!

Wat als ik positief test?

Een positieve test voor chlamydia of gonorroe vereist onmiddellijke behandeling. Beide aandoeningen zijn doorgaans goed te behandelen met antibiotica. Het is belangrijk om seksuele partners te informeren, zodat ook zij zich kunnen laten testen en behandelen. Hiermee voorkom je verdere verspreiding en complicaties gerelateerd aan de infectie.

 

 

Heb ik Chlamydia?

Het is mogelijk dat je Chlamydia hebt zonder dat je het weet. Zoals eerder vermeld, veroorzaakt Chlamydia vaak geen symptomen, vooral niet in de vroege stadia. Dit betekent dat zelfs als je geen symptomen ervaart, je nog steeds besmet kunt zijn. Het is belangrijk om regelmatig op Chlamydia te laten testen, vooral als je seksueel actief bent of van partner wisselt. Een thuis test biedt een handige en discrete manier om jezelf te testen op Chlamydia, zodat je snel kunt handelen als dat nodig is.

 

Heb ik Gonorroe?

Gonorroe symptomen kunnen lijken op die van chlamydia, inclusief afscheiding uit de vagina of penis en pijn bij het urineren. Het is echter mogelijk om gonorroe te hebben zonder zichtbare symptomen, wat het belang van testen benadrukt. Zoals bij alle SOA’s, is vroegtijdige detectie en behandeling essentieel.

 

 

Voordelen van Thuis testen op Chlamydia en Gonorroe

Privacy en Gemak: Thuis testen op Chlamydia en gonorroe biedt ultieme privacy en gemak. Je kunt de test thuis uitvoeren op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt, zonder dat je een afspraak hoeft te maken bij een arts of een kliniek hoeft te bezoeken.

 

Discretie: Voor sommige mensen kan het een grote stap zijn om naar een kliniek te gaan voor een SOA-test. Met een thuis test kun je discreet en in je eigen vertrouwde omgeving testen zonder dat iemand anders hiervan op de hoogte is.

 

Snelheid: Thuis testen biedt snelheid en gemak. Je ontvangt snel de resultaten, meestal binnen enkele dagen na het verzenden van je monster naar het laboratorium.

 

Betrouwbaarheid: Moderne thuis tests voor Chlamydia zijn zeer nauwkeurig en betrouwbaar, vergelijkbaar met tests die worden uitgevoerd in een klinische omgeving. Je kunt dus met vertrouwen op de resultaten vertrouwen.

 

Vroegtijdige Detectie: Door regelmatig thuis te testen, kun je Chlamydia vroegtijdig detecteren en behandelen voordat het ernstige gezondheidscomplicaties veroorzaakt.

 

Geruststelling: Voor degenen die zich zorgen maken over hun seksuele gezondheid, biedt thuis testen geruststelling en gemoedsrust. Je kunt regelmatig testen en jezelf controleren, wat bijdraagt aan een gezonde en verantwoordelijke levensstijl.

 

Door te kiezen voor een thuis test op Chlamydia via anoniemsoatesten.nl, kies je voor gemak, privacy en gemoedsrust. Bestel vandaag nog je test en neem de controle over je seksuele gezondheid.

 

Discretie en Privacy Gewaarborgd

Bij Anoniemsoatesten.nl staat jouw privacy voorop. Al onze testkits worden discreet verpakt en verzonden, zonder vermelding van de inhoud. Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit met derden gedeeld. Je kunt dus met een gerust hart testen, wetende dat jouw privacy gewaarborgd is.

 

 

Snelheid en gemak

Met onze thuis testkit bespaar je niet alleen tijd, maar ook moeite. Je hoeft geen afspraak te maken bij de huisarts, geen tijd vrij te maken in je drukke schema. Binnen enkele minuten kun je de test thuis uitvoeren, op een moment dat jou het beste uitkomt. Geen gedoe, geen stress.

 

 

Doe de Soa test wijzer!

Ben je onzeker? Doe de soa testwijzer online en anoniem!

Het belang van Anoniem Soa testen vanuit huis