Logo anoniemsoatesten

Uitslag testwijzer:

Negatief!

Wat betekent een negatieve uitslag?

Een negatieve uitslag geeft aan dat je kans op een SOA minimaal is! Je hoeft je dus niet direct zorgen te maken. We adviseren toch altijd om een check-up te doen om er 100% zeker van te zijn.

 

1 op 2 seksueel actieve Nederlanders hebben namelijk kans op een SOA. Wil jij het ook zeker weten? Bestel dan nu een test!

Wil je testen? Volg deze stappen!

1. Bestel bevestigingstest: We raden je aan om een bevestigingstest te doen om de resultaten te verifiëren. Wees 100% zeker van je zaak. Bekijk je test advies onderaan de pagina.


2. Partners Informeren: Als je recent seksuele contacten hebt gehad, is het belangrijk om hen te informeren, zodat ook zij zich kunnen laten testen.


3. Laat je behandelen: SOA’s zijn goed te behandelen, en je zorgverlener zal je de beste aanpak uitleggen. Wacht wel op de bevestigingstest uitslag!


4. Veilige Seks: Na behandeling, zorg ervoor om veilige seksuele praktijken te hanteren om herinfectie en verspreiding te voorkomen.

Wat als je NIET test?

Wat als je wel een SOA hebt maar niet test? Symptomen zijn niet altijd zichtbaar of kunnen ook ongemerkt blijven.


Hier zijn de belangrijkste redenen waarom het cruciaal is om actie te ondernemen:


Gezondheid en Welzijn: SOA’s kunnen ongemerkt blijven en leiden tot ernstige gezondheidscomplicaties als ze niet worden behandeld. Het is belangrijk om snel te handelen om verdere verspreiding te voorkomen.

Verdere Besmetting Voorkomen: Als je seksuele partners hebt gehad, is het noodzakelijk om hen op de hoogte te stellen, zodat ook zij zich kunnen laten testen en behandelen. Dit draagt bij aan het voorkomen van verdere besmetting.

Behandeling en Herstel: De meeste SOA’s zijn goed te behandelen met medicatie. Een vroege behandeling verhoogt de kans op volledig herstel en minimaliseert het risico op complicaties.

Bescherming van Toekomstige Partners: Door verantwoordelijk te handelen, bescherm je toekomstige seksuele partners tegen mogelijke besmetting.

Jouw test advies:

We adviseren je om te kiezen voor de meest voorkomende SOA’s in Nederland: Chlamydia & Gonorroe.

25% van de mensen die op SOA’s test word positief getest op Chlamydia.

Bescherm je zelf daarom en bestel nu jouw SOA test!

Chlamydia & Gonorroe

Chlamydia & Gonorroe

€59,99

   Incl Gratis verzending naar het lab.